Kašparova chata na kopci Adam

Kašparova chata na kopci Adam

Kašparova chata na kopci Adam může být cílem vašeho výletu od přehrady Pastviny. Pokud dorazíte pěšky, můžete na zpáteční cestu využít třeba horské koloběžky. Ty je samozřejmě potřeba předem zamluvit, neboť se nepůjčují přímo na Kašparově chatě, ale budou tam dopraveny. 

kašparova-chata-historie

Výlet na Kašparovu chatu

Na Kašparovu chatu se z Pastvin dostanete na kole, autem nebo pěšky. Pěší trasa je nejzajímavější a romantická. Po zelené turistické značce z Pastvin od Kravího skoku půjdete podél potoka Orlička až do Českých Petrovic. Budete míjet Scholzův mlýn s točícím se mlýnským kolem a šumění potoka po celou cestu bude určitě krásný relax.  

Terénní koloběžky – přehrada Pastviny

Terén, hory, dobrodružství. To vše Vás čeká na našich terénních koloběžkách. Trasa z Kašparovy chaty přes České Petrovice, až k přehradě v Pastvinch slibuje nádherné výhledy a romantická zákoutí. Míjet budete také Scholzův mlýn s točícím se vodním kolem poháněném potokem Orlička. Tento potok pak bude vašim pobočníkem téměř celou cestu, jen občas si někam odskočí. Naše koloběžky jsou vyrobeny z konstrukčních materiálů a komponentů pro maximální odolnost a pro pohyb na nezpevněných cestách.